Beauty Queen Nederland

Hallo allemaal!
Mijn naam is Danielle Soepboer, ik ben 18 jaar oud en woon in Ternaard. Bij de casting op 21 oktober heb ik de jury overtuigd en werd ik genomineerd voor de finale van Beauty Queen Nederlands op 25 november.
De organisatie van dit evenement zet zich daarbij in voor stichting Make-A-Wish. Deze stichting zet zich in om de laatste wens van ongeneeslijke zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun grootste wens te laten uitkomen.
De komende weken ga ik mij voorbereiden op de finale door trainingsdagen te volgen en zelf ook te oefenen. Iedereen die mij en Make-A-Wish wil steunen kan op mij stemmen door te smsen naar 7733 met de sms’s code VOTE BEAUTY DANIELLE (1,10) hierna ontvang je een bevestiging van uw stem, dan is de stem pas geldig.

Geld doneren of mij sponsoren voor Make-A-Wish kan ook, stuur daarvoor een berichtje op mijn facebook pagina Danielle Soepboer. Jullie helpen mij maar vooral de stichting Make-A-Wish hier ontzettend mee. Ook als u alleen stemt gaat een deel hiervan naar Make-A-Wish.
Jullie helpen mij maar vooral de stichting make a Wish hier ontzettend mee. Ook als u alleen stemt gaat een deel hiervan naar Make-A-Wish Nederland.
Website: http://www.miss-beauty.nl/

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.