Collecte voor de nierstichting

Beste dorpsgenoten.

Elk jaar organiseer ik als coördinator de collecte van de nierstichting. Dit jaar zal het door de corona heel anders gaan.

Ik wil de gezondheid van de collectanten niet in gevaar brengen en daarom heb ik besloten om dit jaar niet langs de deuren te gaan. Dit betekent echter niet dat er niet geprobeerd zal worden om geld in te zamelen. Er zullen op bepaalde punten in het dorp collecte bussen te vinden zijn. Denk hierbij aan de Spar. Op deze manier wil ik toch proberen om geld in te zamelen.

Ik hoop dat wij als dorp op deze manier een mooie bijdrage kunnen leveren aan de nierstichting. Die zich inzet in het bestrijden van nierziekten en de ontwikkeling van de kunstnier.

Leven in plaats van óverleven. Dat wil de Nierstichting voor Fabian en duizenden anderen die afhankelijk zijn van dialyse. Daarom ontwikkelen we de draagbare kunstnier. Die geeft patiënten hun leven terug.

Ik hoop samen met mijn collectanten dat we in de week van 13 tm 19 september een mooi bedrag kunnen ophalen ook al gaan we niet bij de deuren langs.

Bij voorbaat dank namens de nierstichting en mij (coördinator) Diana Keegstra en alle collectanten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.